linkedIn
 
 

DOMINO'S_ ONE WORD REVIEW

 - (TVC, RADIO, VIRAL, ONLINE)
 
 
 
 
 
 
Klik op de video
CLIENT: Domino's Pizza
PRODUCTION COMPANY: IamErika icw Opslaan als
DIRECTOR: Kevin Boitelle
EXECUTIVE PRODUCER: Erika Vocking & Sander van Driel
AGENCY: Indie Amsterdam
CREATIVES: Stefan Leenderste, Carsten van Berkel
AGENCY PRODUCER: Erika Vocking
CAMPAIGN: 1 x TVC, 1 Radio Song, online platform, Viral Music Video
ABOUT:

Deze campagne werd door ADCN bekroond met 2 zilveren lampen! 1 x Catergorie Radio / 1 x  Geintergreerde campagne.

 
Als je heel Nederland wilt laten weten dat je een lekkere Pizza hebt, kun je natuurlijk een tv-commercial maken. Of een kekke krantenadvertentie. Je kunt ook Faberyayo (die met dat haar van De Jeugd van Tegenwoordig) vragen een pizza-lied te schrijven. Samen met Facebook fans. Met als resultaat het over-de-top nummer: One Sentence Serenade.

We vroegen Facebook fans de nieuwe Pizza in 1 woord te beschrijven. Een zogeheten ‘One Word Review’. Woordenwizard Faberyayo zou de inzendingen bekijken en de meest originele woorden verwerken in een nieuwe song. Of eigenlijk, een 3 minuten durende commercial.

In de zojuist uitgebrachte knuffelrap serenade komen woorden voor als Sextravagant, Beneluxueus, Sensationlistic, Flavoralicieus, Pizzalig en Fabtastisch. Ik ben benieuwd of er tussen deze taalvondsten nog een woord zit dat uiteindelijk het woordenboek gaat halen. Zoals is gebeurd met ‘watsekeburt’ van de gelijknamige hit van De Jeugd van Tegenwoordig uit 2004.

De campagne is door Indie bedacht, door IamErika geproduceerd ism Faberyayo en de mannen van OpslaanAls die de fantastisch clip fabriceerde.

(Agencyproducer, Executive producer, Production company partially delegated to OpslaanAls)

 
 
Home